Esküvői fotózás

… hogy az esküvői fotóit örömmel mutogassa és nézegesse vissza!

 

 - A vendégei nyugodtan fényképezzenek, - kivéve a megrendezett, beállított felvételeket - de fontosabb pillanatok fényképezését mindig bízza szakemberre, aki ismeri a különböző szertartások menetét, így nem zavarja meg azok meghittségét, s a pillanat szépségét és lényégét örökíti meg.

 - Hogy elkerülje a kapkodást, célszerű a fotóst, videóst már az anyakönyvvezetőhöz történt bejelentkezés után felkérni. Sok idegeskedést megspórol.

 - Minden esetben személyesen jelentkezzen be, nézze meg a műtermet, a referenciákat, hogy mit kap a pénzéért. Soha ne telefonon történt árbegyűjtéssel döntsön.

 - Mint minden fontos alkalommal, most is fontos, hogy a legjobb formáját nyújtsa! Menjen el kozmetikushoz, aki nem fog csillogó sminket készíteni a fotózásra, mert az a fotókon úgy fog kinézni, mint aki erősen izzad.

 - Az uraknak sem szégyen kozmetikushoz menni, sőt akár egy enyhe alapozót is elviselhetnek a nagy napon. De ha ez mégis zavarja, a műteremben a legfontosabb bőrhibákat mi észrevétlenül eltüntetjük.

 - Alaposan tervezzék meg az időbeosztást, belekalkulálva esetleges csúszásokat is, akár közlekedési akadályokat is, nehogy elkéssenek valahonnan és kapkodni kelljen a fotózáson.

 -  Ne okozzanak maguknak plusz stresszt ezen a szép napon! Hozzák ki magukból a legszebb arcukat, ami a kész fotókon visszaköszön arra, aki később rátekint.

 -  A menyasszonyi csokornál gondoljon rá, hogy egész napot ki kell bírnia, és nem piszkolhatja össze a ruhát, ami később a fotókon is meglátszhat.

 -  A műtermi fotózásnál kerüljük a természetellenes beállításokat és - a közhiedelemmel ellentétben - jó hangulatban folynak.

Még ma is nagy előnye, hogy zavartalan környezetben, a részletek finom kiemelésével meg tudjuk fogni a ruhaköltemények és az ifjú pár összhangját.

A profi technikai eszközök mind abban segítenek, hogy Önökről a legelőnyösebb megjelenésben készülhessenek a felvételek.

 -  A menyasszonyi ruha többnyire kölcsönzött. A tortát megeszik. A zenészek haza mennek…

Tekintse meg galériánkat is!

Az igazi profi fotók az esküvő teljes költségének elenyésző hányadát teszik ki, de ez az a kézzelfogható emlék, ami visszaidézi ennek a gyönyörű napnak a hangulatát, amire rátekintve mindig felidézhetik az átélt boldogságot.

Online fotókidolgozás: kényelmes, gyors.
Otthonról kényelmesen elküldheti képét laborunkba, mi azokat két munkanap alatt elkészítjük!

Kipróbálom